twins medical terapii intravenoase logo

Terapii intravenoase

1. Imune Booster 

Vit. C, B-complex, D3(IM) glutation, seleniu, zinc, nicotinamida(NAD+)

Toată lumea e de acord că e mai bine să previi decât să tratezi. Așa că nu mai pierde timpul și fii cu un pas înaintea bolilor. Pachetul nostru e conceput să susțină sistemul imunitar cu vitamine, nutrienți și o hidratare suplimentară.
Conține Vitamina C, unul din cei mai puternici întăritori ai imunității tale, care te ajută să previi infecțiile și inflamațiile.
Zincul – încetineste replicarea virușilor și sprijină buna funcționare a celulelor albe din sânge.
Glutationul luptă cu inflamațiile, iar complexul de vitamine din grupa B oferă un plus de energie. Vitamina B 12 este un cunoscut imunomodulator.
Adaugăm și o doză consistentă de Vitamina D3, intramuscular, iar la cerere, putem suplimenta cu NAD+.

PREȚ: 169 Euro/Ședință

2. Carpe Diem - Energy Booster

Vit.C, B-complex, B 12, minerale, antioxidanți, enzime, taurină și glutation

Cocktail formulat special pentru energie naturală și concentrare, pregătit să te susțină atât fizic cât și psihic.
Te rehidratam cu o doză optimă de lichid cu electroliți deoarece unul din cele mai comune motive pentru epuizare și oboseală cronică este de fapt deshidratarea.
Alături de Vitamina B 12, amestecul nostru conține toate vitaminele, mineralele și aminoacizii care stimulează energia: taurină, glutation, magneziu, vitaminele B.

PREȚ: 179 Euro/Ședință

3. Multi Beauty

Vit. C, B-complex, D3(IM), microelemente, glutation

Standardele de frumusețe sunt diferite de la persoană la persoană.
Dar putem fi de acord că un ten și păr strălucitor, pielea luminoasă și fermă sunt de fapt frumusețea naturală universală.
Un beneficiu descoperit recent al glutationului este ca poate fi o modalitate alternativă de a lumina pielea. Acest antioxidant puternic, împreună cu ceilalți micronutrienți din amestecul Multi Beauty îmbunătățesc sănătatea la nivel celular, sprijină echilibrul hormonal și vă dă un impuls de energie la fiecare nivel. Ceea ce se va vedea la exterior.

PREȚ: 169 Euro/Ședință

4. Anti-aging & Longevity

Vit. C, B-complex, D3(IM), enzime, glutation, NAD+

Noi chiar credem că frumusețea vine din interior și reflectă starea sănătății tale.
Sfidează procesul de îmbătrânire și redă strălucirea tinereții!
Amestecul Anti-aging & Longevity combate stresul oxidativ, îmbunătățește textura și tonusul pielii, stimulează colagenul și elastina.
Procedurile estetice pot corecta cu ușurința imperfecțiunile pielii, dar cele mai multe nu reușesc să abordeze leziunile celulare cauzate de procesul de îmbătrânire.
Folosind puterea antioxidanților, inclusiv glutationul – considerat acum părintele tuturor antioxidanților, pachetul nostru administrat intravenos luptă împotriva radicalilor liberi. Ne ajută și suplimentarea cu Nicotinamidă Adenind Dinucleotidă, un ajutor aptoape miraculos în menținerea unei stari optime de sănătate la nivel celular.

PREȚ: 169 Euro/Ședință

5. Hangover Recovery

Vitamine, calciu, anti inflamatoare, electroliți

Timp de administrare: 45-60 de minute

Timp de administrare: 45-60 de minute

Ai avut o noapte grea? Efectele mahmurelii te pot scoate din circuit zile întregi. Consumul de alcool aduce a doua zi deshidratare, migrene și rău general de care poți scăpa în maximum o oră. Amestecul nostru special te ajută cu electroliți, antiinflamatoare, minerale și vitamine pentru rehidratare instant, recuperare rapidă și ameliorarea imediată a simptomelor.

PREȚ: 99 Euro/Ședință

6. Cold & Flu Protect

Vitamine, calciu, magneziu, zinc, seleniu

Timp de administrare 60 de minute

Ai avut o noapte grea? Efectele mahmurelii te pot scoate din circuit zile întregi. Consumul de alcool aduce a doua zi deshidratare, migrene și rău general de care poți scăpa în maximum o oră. Amestecul nostru special te ajută cu electroliți, antiinflamatoare, minerale și vitamine pentru rehidratare instant, recuperare rapidă și ameliorarea imediată a simptomelor.

PREȚ: 139 Euro/Ședință

7. Detox

Vit B-complex, C, L-carnitină, L-arginină, Taurină

Timp de administrare 46-60 de minute
Detoxifierea este un cuvânt la modă și se regăsește in multe feluri de terapii.
Însă modul în care se face detoxifierea poate fi crucial pentru sanătatea ta.
Pachetul nostru Detox conține vitamine și aminoacizi esențiali în procesul de detoxifiere: arginină, taurină, carnitină ce pot fi un ajutor de nădejde pentru ficatul care va lupta cu toxinele. Reduce inflamația și oxidarea și ajută funcția cognitivă.

PREȚ: 139 Euro/Ședință

8. Migrena Stop!

Vit C, B-complex, D3(IM), minerale, antioxidanți, glutation, acid ascorbic enzime, acid alfa-lipoic, NAD+

Migrenele ne pot perturba viața, pot dura zile întregi și ne împiedică să facem lucrurile care ne plac.
Nu e o simplă durere de cap și nu te poți aștepta să treacă de la sine.
Un cocktail special conceput pentru această afecțiune debilitantă poate atenua toate simptomele rapid și eficient deoarece amestecul nostru ajunge direct în fluxul sanguin. Pachetul Migrene Stop poate fi administrat și în scop preventiv.
Vitamina B13 cât și cele dim complexul B reduc severitatea migrenei cu aură, magneziul scade sensibilitatea la lumină și sunete, iar pachetul mai conține antiinflamatoare și medicamente care reduc starea de greață și vărsăturile.

Nu uita: migrenele și durerile de cap nu trebuie să vă împiedice să vă bucurați de viață!

PREȚ: 179 Euro/Ședință

9. UpLift Meno Help

Complex de vitamine, nutrienți, magneziu, zinc, calciu, NAD+

Timp de administrare 40-60 de minute

Deși este o etapă firească în viața fiecărei femei, menopauza poate fi dificil de gestionat: insomnie, bufeuri, dureri de cap, modificări ale dispoziției, uscăciune vaginală, iritabilitate, depresie, creștere în greutate.
Cele mai multe doamne ajunse in această etapă trec prin schimbări hormonale și caută soluții naturale pentru tratarea simptomelor.
Unul din biomarkerii imbătrânirii este NAD+( Nicotinamida Adenin Dinucleotidă), un regulator metabolic vital. Suplimentarea cu NAD+ intravenos alături de cei mai puternici antioxidanți pentru menopauză, vitaminele A, C, E, plus glutation și minerale esențiale vă poate ajuta la ameliorarea simptomelor și încetinirea îmbătrânirii.

PREȚ: 159 Euro/Ședință

10. Fight Infertility

Vitamine din complexul B, vit. C, D3(IM), zinc, seleniu, glutation, NAD+

Timp de administrare: 40-60 de minute

Există mai multe moduri in care terapiile intravenoase cu nutrienți vă pot susține să vă atingeți acest obiectiv, în timp ce problemele legate de fertilitate tind să fie tot mai frecvente și la cupluri relativ tinere.
Amestecurile personalizate de nutrienți, vitamine și minerale pot fi benefice pentru tine și partenerul tău. Spermatozoizii sunt foarte sensibili la stresul oxidativ, prin urmare antioxidanții in doze optime pot ajuta la sănatatea reproductivă.

PREȚ: 199 Euro/Ședință

11. Sport Performance

Vitamine, minerale, antioxidanți

Timo de administrare: 30 – 60 de minute

Cine este preocupat de miscare știe că nutriția și hidratarea joacă roluri incredibil de importante in performanța sportivă.
Aminoacizii, nutrienții esențiali, B-urile și antioxidanții din pachetul Twins Medical oferă organismului combustibilul necesar sistemului muscular și cardiovascular în timpul activității fizice intense. Pe de altă parte recuperarea musculară este mult mai ușoară cu ajutorul acestui tip de terapie care a devenit o rutină de antrenament pentru mulți sportivi.

PREȚ: 109 Euro/Ședință