twins medical terapii intravenoase logo

Misiunea noastră

Misiunea noastră

Îți mulțumesc că ai ales Twins Medical!

Twins Medical este primul centru specializat în terapii intravenoase( perfuzii cu vitamine) din Brașov și centrul țării cu o ofertă ce include tratamente inovatoare de wellness, înfrumusețare, rejuvenare, imunizare sau sprijin oncoterapeutic.

Administram perfuzabil formule unice, cocktail-uri celebre, vitamine în doze mari, antioxidanți, electroliți, aminoacizi, minerale sau micronutrienți fără de care corpul nostru nu poate funcționa optim.

Lucrăm îndeaproape cu fiecare pacient pentru a‐și îndeplini obiectivele legate de sănătate, fie că se luptă cu Long Covid, epuizare, migrene, efectele nopților pierdute, anemia feriprivă, schimbările aduse de menopauză, răceala și gripa, deficitul de vitamine și minerale, deshidratare sau dureri cronice.

Știm că viitorul sănătații stă în genetică așa că la Twins Medical îți oferim teste de ultimă generație care te pot ajuta să descoperi care este cea mai potrivită dietă pentru tine și la ce predispoziții genetice să fi atent pe parcursul vieții ca să rămâi sănătos și plin de vitalitate.

La Twins Medical expertii noștri te ajută cu tratamente peronalizate bazate pe știință, dar și o abordare unică, umană, holistică, plină de empatie și grijă, într-un mediu relaxant și plăcut.

Nu uita că sănătatea este o călătorie ce începe cu alegerile tale!