twins medical terapii intravenoase logo

Cum Să Dai Ceasul Înapoi 10 Ani Și Să Trăiești O Viață Mai Lungă, Activă Și Sănătoasă În 8 Pași

Deblochează secretele longevității cu ghidul nostru GRATUIT, bazat pe știință și pe practica de 20 de ani a medicului Cristian Stănescu

Fie că mă aflu în cabinetul propriu sau înaintea unor intervenții chirurgicale complicate, îi întreb uneori pe pacienții mei ce ar face dacă ar mai avea încă o dată 20 de ani?

Aproape toți imi spun că ar avea mai multă grijă de sănatatea lor. Să fiu sincer și eu aș răspunde la fel.

Vreau să știi că astazi, datorită avansului în medicină și tehnologie, timpul poate fi dat inapoi, astfel încât avem șansa să ne bucurăm de o viață mai lungă și mai sănătoasă!

Oamenii de știința care s-au dedicat studiului longevității au văzut schimbări semnificative acolo unde s-a acționat în mod CONSECVENT, asupra a 8 mari factori – iar ghidul pe care l-am creat pentru tine explică care sunt acești 8 factori si ce trebuie să faci pentru a îi folosi la maximum în beneficiul tău

Repet și o voi face mereu: schimbarea este posibilă și ea va conta enorm, chiar dacă vă considerați maturi, în vârstă sau …. de neschimbat.

Daca ești pregătit să construiești o nouă rutină pentru o viață lungă, atunci ghidul pe care ți l-am pregătit te va ajuta să ai cel mai bun start.

Cine sunt eu să vorbesc despre acest lucru?

Sunt Dr. Cristian Stănescu fondatorul și directorul medical al Twins Medical – perfuzii  cu vitamine.

Mi-am dedicat viața pacienților ajunși în stare gravă la spital. Acum sunt și partenerul celor care sunt pregătiți să își schimbe relația cu sănatatea și să își ia bunăstarea în propriile mâini. Mi-am dat seama că, de cele mai multe ori, oamenii au de ales când vine vorba de sănătate pe ternen lung, dar au nevoie să fie ghidați și îndrumați spre cele mai bune terapii posibile.

Sunt medic primar de Anestezie și Terapie Intensivă cu o largă experiență în chirurgia cardiacă, stagii de pregătire în Germania, dar și specialist în Medicina de Urgență, actualmente doctorand în domeniul antioxidanților și al Vitaminei D.

Ideea de a crea un mediu în care să pot trata și ameliora simptome diverse prin tratamente sigure și rapide, în afara spitalelor, a venit după ce am îngrijit-o pe soția mea care a suferit de migrene și de un cancer tiroidian, acum tratat.

Pe măsură ce m-am implicat mai mult în administrarea intravenoasă a vitaminelor, mi-am dat seama ca pot ajuta și alți pacienți, ușor, sigur și eficient.

Punctul de cotitură în crearea acestui centru medical a fost, însă, momentul în care m-am afundat în cercetările legate de rolul antioxidanților și a Vitaminei D în diferite procese legate de starea noastră de sănătate.

La Twins Medical am creat un spațiu unde pot aplica cele mai înalte standarde de proceduri, protocoale și servicii pentru pacienți. Avem o linie completă de tratamente inovatoare și abordăm problemele fiecărui pacient diferit, iar schemele de tratament sunt personalizate.

Colaborez cu cele mai pregătite și mai empatice asistente medicale din zona noastră, astfel încât experiența ta la noi să fie vindecătoare, relaxantă și complet sigură.

Te invit să descarci ghidul longevității și să preiei controlul asupra sănătații tale chiar acum.