Colaboratori

Colaboratori

Drd. Maria Vrânceanu

Expert nutrigenomică și medicină Anti-ageing, certificat A.M.I.A Italia – Associazione Medici Italiani Antageing

Project coordinator – Universitatea de Medicină și Farmacie Cluj Napoca

Ce anume din alimentație ne ajută să fim sănătoși, ce anume ne îmbolnăvește?

Un test genetic te poate lămuri o dată pentru totdeauna.

A alege ce sa mănânci ca să te păstrezi sănătos și în formă poate fi copleșitor. Sute de diete și mulți experți cu opinii contradictorii… Cum știi ce să alegi? 

Nutrigenomica oferă mai multă claritate, pentru că arată cum interacționează genele unei persoane cu nutriția.

Nutrigenomica e o nouă ramură medicală și pare să fie răspunsul cel mai potrivit pentru cei care se luptă de o viață cu kilogramele în plus și cu alte afecțiuni, precum bolile cardiace, bolile metabolice sau diabet.

De exemplu, acum se știe că anumite vitamine cum ar fi B12, folatul (acid folic/B9),  niacina(B3) sau vitamina E protejează genomul împotriva deteriorării lui. Deci acolo unde se constată un deficit se poate interveni cu suplimentare pentru o sănătate mai bună.

Testul Eva Diet Plus disponibil la noi în clinică și interpretarea rezultatelor de către profesionistul cu cea mai înaltă pregătire din

România în domeniu, doamna Maria Vrânceanu poate răspunsul nu doar la întrebarea de ce mă îmbolnăvesc, ci și ce să fac să redevin sănătos.

Testele dezvoltate Eva Nutrition, pot fi achiziționate din clinica Twins Medical Brașov într-un pachet care include și recoltarea și trimiterea acestora în Marea Britanie unde vor fi prelucrate, plus o discuție pe Zoom de 40 de minute pentru interpretarea rezultatelor.

Echipa Eva Nutrition este formată din specialiști în nutrigenetică, nutriție, farmacie și cosmetologie, din România, Marea Britanie, Italia și Dubai.