twins medical terapii intravenoase logo

Colaboratori

Colaboratori

Dr. Daniela Pătru

Medic generalist, consilier Metabolic Balance.

Pentru oamenii care vor să treacă direct la acțiune atunci când se simt copleșiți de povara kilogramelor în plus există Metabolic Balance. Nu doar o dietă, ci recomandări de stil de viață pe termen lung.Dr. Daniela Pătru – medic primar generalist

Sunt medic ce mi-am dedicat ani din viață ajutorării celor care se chinuie cu kilogramele în plus.

Aceeași luptă am dus-o și eu. Aproape fără rezultat. Până când am realizat că lipsa de efecte are legătură cu lipsa unui plan alimentar bine pus la punct și echilibrat din toate punctele de vedere.

După ce am slăbit 17 kilograme cu programul Merabolic Balance mi-am dorit să fac același lucru pentru pacienții mei. Doar in Brașov am coordonat zeci de pacienți pe care i-am adus de la stadii diferite de obezitate la o greutate normală.

Ce este Metabolic Balance?

Este un program patentat pentru echilibrarea metabolismului realizat de medici și oameni de știință germani din domeniul nutriției, care ajută la reglarea greutății corporale.

Planul este personalizat si este alcătuit în urma unei anamneze amănunțite, a stării de sănătate a pacientului, a preferințelor și intoleranțelor alimentare, a măsurătorilor antropometrice si a unor analize de laborator.

Programul Metabolic Balance are patru faze, iar pe parcursul lui vei fi consiliat, îndrumat și monitorizat direct de către mine.

Te aștept să facem această călătorie împreună. Te poți programa la:

0740307063

drpatru.nutrihealth@gmail.com