Echipă

Echipă

Dr. Cristian Stănescu

Sunt Dr. Cristian Stănescu fondatorul și directorul medical al Twins Medical – perfuzii  cu vitamine.

Mi-am dedicat viața pacienților ajunși în stare gravă la spital. Acum sunt și partenerul celor care sunt pregătiți să își schimbe relația cu sănatatea și să își ia bunăstarea în propriile mâini. Mi-am dat seama că, de cele mai multe ori, oamenii au de ales când vine vorba de sănătate pe ternen lung, dar au nevoie să fie ghidați și îndrumați spre cele mai bune terapii posibile.

Sunt medic primar de Anestezie și Terapie Intensivă cu o largă experiență în chirurgia cardiacă, stagii de pregătire în Germania, dar și specialist în Medicina de Urgență, actualmente doctorand în domeniul antioxidanților și al Vitaminei D.

Ideea de a crea un mediu în care să pot trata și ameliora simptome diverse prin tratamente sigure și rapide, în afara spitalelor, a venit după ce am îngrijit-o pe soția mea care a suferit de migrene și de un cancer tiroidian, acum tratat.

Pe măsură ce m-am implicat mai mult în administrarea intravenoasă a vitaminelor, mi-am dat seama ca pot ajuta și alți pacienți, ușor, sigur și eficient.

Punctul de cotitură în crearea acestui centru medical a fost, însă, momentul în care m-am afundat în cercetările legate de rolul antioxidanților și a Vitaminei D în diferite procese legate de starea noastră de sănătate.

La Twins Medical am creat um spațiu unde pot aplica cele mai înalte standarde de proceduri, protocoale și servicii pentru pacienți. Avem o linie completă de tratamente inovatoare și abordăm problemele fiecărui pacient diferit, iar schemele de tratament sunt personalizate.

Colaborez cu cele mai pregătite și mai empatice asistente medicale din zona noastră, astfel încât experiența ta la noi să fie vindecătoare, relaxantă și complet sigură.

Rezervă acum o consultație la Dr. Stănescu și primești 10% reducere la orice tratament din  oferta Twins Medical.

Ana Hanescu

Simona Decuseara

Olga

Dana

Colaboratori

Colaboratori

Medic generalist, consilier Metabolic Balance.

Pentru oamenii care vor să treacă direct la acțiune atunci când se simt copleșiți de povara kilogramelor în plus există Metabolic Balance. 

VEZI MAI MULTE

Expert nutrigenomică și medicină Anti-ageing, certificat A.M.I.A Italia – Associazione Medici Italiani Antageing

Project coordinator – Universitatea de Medicină și Farmacie Cluj Napoca

VEZI MAI MULTE

Cum funcționează

ALEGE

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.

PROGRAMEAZĂ

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.

CONSULT

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.

REVITALIZARE

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.