twins medical terapii intravenoase logo

Corporate Wellness - IV Therapy

Optimizează sănătatea angajaților tăi pentru mai multă bunăstare și performanță cu terapiile intravenoase. Terapia IV este cea mai sigură, eficientă și rapidă modalitate de a furniza nutrienți esențiali, direct în fl uxul sanguin.

Pachete premium de suplimentare IV

1 litru soluție salină sau Ringer:
Vit C - 5g
Vit D3
B1, B6, B12
Calciu

Silver 69 Euro/Luna

1 litru soluție salină sau Ringer:
Vit C - 7 g
Vit D3
B- Complex
Calciu
Zinc
Glutation

Gold 139 Euro/Luna

1 litru soluție salină sau Ringer:
Vitamina C - 7g
Vit D3
B- Complex
Zinc
Calciu
Glutation
Resveratrol
NAD+

Platinum 199 Euro/Luna

De ce terapii intravenoase?

Angajați, antreprenori, intraprenori, top-manageri mai productivi, mai conectați cu munca, dar în același timp mai relaxați, mai satisfăcuți și cu o sănătate mai bună? Sigur, este posibil. Cu terapii bazate pe știință și studii aprofundate în domeniul suplimentării cu nutraceutice.

Statisticile arată că o companie de succes crează o cultură a bunăstării în rândul angajaților. Se provează o alimentație sănătoasă, hidratare și mișcare. Dar uneori, pur și simplu, nu e de ajuns.

În realitate, cifrele arată că puțini angajați își ating obiectivele și potențialul maxim din cauza oboselii acumulate, a deficitului de nutrienți, a diferitelor afecțiuni, stress-ului sau chiar a mahmurelii. Iar cazurile de burn-out se vindecă cel mai devreme în 3 luni de zile.

Acum, mai mult ca oricând (long-covid, epidemie de gripă de sezon, imunitate globală scăzută, populație îmbătrănită, deci angajați în vârstă) este important să arătați colaboratorilor dumneavoastră că vă pasă de sănătatea lor și că investiți în siguranța lor.

Suplimentarea intravenoasă cu nutraceutice – vitamine, antioxidanți, electroliți, minerale, fier și diferite enzime este acum cea mai bună și rapidă metodă de a aduce mai multă sănătate angajaților pentru un plus de energie, imunitate și productivitate.

Ce sunt Terapiile Intravenoase?

Terapiile Intravenoase sunt acele tratamente care furnizează, cu ajutorul unei perfuzii, diferiți nutrienți sau medicamente direct în fl uxul sanguin cu ajutorul unui dispozitiv (branulă) atașat la un recipient (pungă sau fl acon) ce conține până la 1 litru de lichid, de regulă ser fiziologic sau soluție Ringer.

 Terapiile IV asigură o absorbtie de 90-100% a tratamentului administrat, față de 25-30%, administrarea pe cale orală.

Beneficii

• Imunitate crescută în rândul angajaților
• Mai puține zile de concediu medical
• Mai puține cheltuieli legate de asistența medicală
• Energie și rezistență crescute pentru mai multă productivitate
• Creșterea și îmbunătățirea moralului și satisfacției în companie
• Focus mai bun, rezultate mai bune
• Posibilitatea de a administra terapiile IV on site, în timpul programului

Cine suntem?

Sunt dr. Cristian Stănescu, medic primar ATI și specialist în Medicina de Urgență. Am adunat până acum o experiență de 25 de ani în România și Germania, în cele mai dificile medii în care se poate acorda asistența medicală: camera de gardă, Unitatea-Primiri-Urgențe, Ambulanța, SMURD, sala de operații pe cord deschis, Terapia Intensivă.
Mi-am dorit mereu mai mult pentru pacienții din România. Cred că merită aceleași terapii de top ca oricare altă persoană de pe planetă.
Am fost mereu interesat de suplimentarea cu nutrienți, mai ales că în Terapia Intensivă lucrez mereu cu perfuziile și nutrienții de înaltă calitate. Îngrijirea viitorului se bazează pe aceste terapii care au devenit accesibile și în afara spitalului.
Acum, pentru cine dorește să prevină boli, să scape de diferite simptome și să performeze la orice nivel, am fondat la Brașov Twins Medical Center, clinică unde vă invit să începem împreună călătoria spre o sănătate mai bună.
Sunt ajutat de 4 asistente medicale cu înalt nivel de pregătire (Terapie Intensivă), pline de empatie, blăndețe și o abordare cât se poate de umană.

Acasă, la birou, la hotel. Pentru deplasare percepem o taxă suplimentară de 20 de Euro. Desigur, și în clinica noastră de pe Strada De Mijloc, 109.
Între 30 de minute și 2 ore, în funcție de pachetul ales, locul terapiei, obiectivele de sănătate.

De ce este periculos deficitul de nutrienți și deshidratarea?

Deshidratarea. Din păcate mult mai des întâlnită decât am crede, deshidratarea vine cu o multitudime de simptome și, în unele cazuri, poate fi letală. Oboseală, slăbiciune musculară, dureri de cap, uscăciunea pielii, somn de slabă calitate, constipație și probleme digestive, ceață mintală. Problema poate fi remediată în jumătate de oră cu un amestec perfuzabil de soluție salină și electroliți prețioși.

Deficitul de Magneziu este unul din cele mai periculoase lucruri pentru sănătatea noastră. Este asociat cu rezistența la insulină, diabetul de tip II, sindromul metabolic și afecțiunile cardiace.

Deficitul de Fier. Studii de ultimă oră arată că aproximativ 85% din femeile cu vârsta de până în 55 ani suferă de deficit de fier, iar asta duce în unele cazuri, la anemie feriprivă. În final organele nu mai primesc suficient oxigen deoarece nu mai sunt suficiente globule roșii pentru a-l transporta. Rezultatul este o stare extrem de proastă, oboseala cronica, slabiciune, lipsă de energie. Din păcate suplimentarea cu fier nu se poate face decât perfuzabil, pastilele orale fiind ineficiente. 

Deficitul de Vitamina D . Considerată mai mult hormon decât vitamină, perițioasa D este implicată într-o multitudine de procese legate de sănatatea noastră. De la sănătatea oselor, la un metabolism funcțional. Fară un nivel optim de vitamina D ne putem confrunta cu greutate în plus, probleme de imunitate, tensiune arterială crescută, oboseală, anxietate, proastă dispoziție, boli autoimune.

Deficitul de B- Complex și B 12. Considerate a fi vitaminele frumuseții, de fapt ele ne ajută mai mult decât să avem o piele frumoasă, unghii si păr puternice. Dacă te confrunți cu oboseala, amețeli, slăbiciune, palpitații, depresii sau pierderea memoriei, ar fi bine să verifici nivelurile B-urilor. 

Deficiența de Vitamina C. Acum știm că Vitamina C face mai mult decăt să prevină scorbutul. Piele uscată și aspră, vindecare greoaie a rănilor, funcție imunitară slabă, săngerarea gingiilor, răceli peste răceli… Sunt doar căteva din simptomele acestei deficiențe. Partea bună este că suplimentarea în doze mari (peste 15 g) cu Vitamina C este un aliat extrem de puternic al pacienților oncologici și a celor care doresc să prevină o boală cronică.

Glutation. Se vorbește tot mai mult despre acest antioxidant-minune, considerat cel mai puternic și mai eficient în aceast moment, în lumea științifică. Pe bună dreptate: crește energia, încetinește procesele îmbătrânirii, întărește imunitate, detoxifică celulele, în special cele hepatice, îmbunătățește claritatea mintală, performanțele sportive, sistemul imunitar.

NAD+. Nicotinamida Adenina Dinucleotidă este o moleculă implicată în repararea ADN-ului și ajută în multe procese celulare. Studiile arată că este un tonic cerebral, implicat în îmbunătățirea cogniției, promovează o greutate optimă și crește nivelul de energie.

Alte terapii din meniul nostru:

Dacă ați parcurs până aici consider că vă interesează sănătatea dumneavoastră și a colaboratorilor cu care munciți.
Acesta e primul și cel mai important pas. Pe următorii îi putem parcurge împreună pentru că prevenția asistată medical vă poate adăuga ani vieții, dar vă poate oferi și viață anilor.
Pentru orice fel de detalii vă stau la dispoziție.

Dr. Cristian Stănescu